Grøntgastronomene

Økt kompetanse hos MENY ansatte skal sikre økt forbruk av frukt & grønt! Gjennom prosjektet ønsker Meny å satse ytterligere på frukt & grønt kompetansen gjennom implementering av en ekspertutdannelse for ansatte i alle MENY butikkene.

Oppsummering

Sist oppdatert/publisert
/
/
Prosjekteier
Prosjektleder
Guro Myrhene, MENY
Prosjektperiode
2019 - 2023

Oppsummering

Sist oppdatert
/
/
Prosjekteier
Prosjektleder
Guro Myrhene, MENY
Prosjektperiode
2019 - 2023
Bakgrunn for prosjektet

"I MENY sier vi "spiser du bedre – lever du bedre" og nå skal vi, gjennom ytterligere økt kompetanse på frukt og grønt hos våre matarbeidere, hjelpe MENY sine kunder til å spise enda bedre og grønnere! Det er alfa og omega for oss når kundene møter matarbeidere som kan og er stolte av faget sitt og trygge på å inspirere med sin kompetanse innen frukt og grønt. Det blir det gode handleopplevelser av", sier prosjektleder Guro Myrhene fra MENY.

Utdannelsen er en videre påbygging av MENY Masters treningsløp innenfor frukt & grønt. En Grøntgastronom er en ekspert som har gjennomført en sertifisering gjennom MENY Masters. Utdannelsen er delt opp i tre moduler som skal gjennomføres i løpet av ett år. Det faglige innholdet i utdannelsen rettes rundt temaene sesong, sensorikk, produsenter, og bærekraft. Utdannelsen avsluttes med en eksamen og påfølgende sertifisering som "Grøntgastronom".

Den beste kundeopplevelsen

"MENY skal opprettholde plassen som best i klassen - med det største utvalget, den beste kompetanse, den beste kundeopplevelsen og de mest fornøyde kundene", sier Myhrene.

Prosjektmål

Øke kompetansen på frukt & grønt gjennom implementering av en ekspertutdannelse for ansatte i alle MENY-butikkene.

Relevante prosjekter

Relevante nyheter